Hus / Have Redaktionen  

Vesterhavspark: Sommerhusgrunde til salg nær natur, strand og miljø

Drømmer du om et sommerhus nær Vesterhavet beliggende i smuk natur og tæt på hyggeligt bymiljø, så er Vesterhavsparks sommerhusgrunde til salg helt sikkert noget for dig. Grundene er unikt placeret, og du kan få naturoplevelser ud over det sædvanlige, samt masser af action ved surfparadiset Cold Hawaii. Læs mere her.

Flere sommerhusgrunde til salg lige nu

I Vesterhavspark kan du lige nu finde flere sommerhusgrunde til salg. Du har altså muligheden for at finde din unikke naturgrund, der kan danne rammen om mange ferier fremover, og hvor der er let adgang til både natur og strand. Vesterhavspark ligger placeret lige ved Nationalpark Thy, der faktisk også er Danmarks største vildmark. Der er masser af muligheder for at opleve fantastiske dyr som havørne, traner, oddere og mange, mange flere samt gå på opdagelse blandt sjældne planter. Nationalpark Thy er fyldt med både veje og stier, så du kan udforske nationalparken igen og igen med familien. Alt dette får du adgang til, når du finder en af Vesterhavsparks sommerhusgrunde til salg.

Opfyld dine drømme med Vesterhavsparks sommerhusgrunde til salg

Når du køber en af de sidste sommerhusgrunde til salg hos Vesterhavspark, får du muligheden for helt selv at skabe det sommerhus, som du altid har drømt om. Om det er det klassiske træhus, eller om du har noget andet og mere moderne i tankerne, så er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Du kan altså helt selv bestemme, om du skal invitere naturen indenfor med store vinduespartier, om der skal være plads til vildmarksbad og sauna, og også hvor mange gæster du kan have plads til. De sommerhusgrunde til salg, som du finder hos Vesterhavspark, er unikt placeret tæt ved klitfredningslinjen, og du kan også hurtigt komme til det charmerende fiskerleje Nørre Vorupør, der om sommeren omdannes til en livlig badeby, der er velbesøgt af turister og sommerhusgæster. Kig på vestershavspark.dk, og find din sommerhusgrund her.

Oplev Cold Hawaii ved Nørre Vorupør

Byen Nørre Vorupør ligger også ved Cold Hawaii, og det betyder altså også, at Vesterhavsparks sommerhusgrunde til salg kan byde på masser af action hele sommeren. Cold Hawaii har fået sit navn, fordi de helt særlige vindforhold på kyststrækningen fra Agger til Hanstholm minder meget om dem, du kan finde på Hawaii. Det er derfor slaraffenland for danske og europæiske surfere, og du kan selvfølgelig også selv give dig i kast med at tæmme bølgerne, hvis du vælger en af Vesterhavsparks sommerhusgrunde til salg.

Alle muligheder ligger altså åbne for dig, hvis du vil placere dit sommerhus i Vesterhavspark. Lige nu er der 20 grunde til salg, og på vesterhavspark.dk kan du finde en oversigt over, hvordan grundene er placeret. Du kan også læse meget mere om området ved Nørre Vorupør, Cold Hawaii og Nationalpark Thy, så du kan få en fornemmelse af, hvor mange oplevelser der venter på dig i området. Grundene kan bruges som helårsgrunde, men der er ingen bopælspligt, så der er utroligt velegnede som sommerhusgrunde.