Elektronik Redaktionen  

Valg af elektronik i år 2020: 5 tips til dig

Der er vidst efterhånden ingen tvivl om, at ingen kan undvære elektronik, og i år 2020 er der så meget at vælge imellem, når det kommer til valg af elektronik, at det kan være svært at træffe det rette valg, inden for de efterhånden utallige kategorier af elektronik. Her får du 5 tips til hvilke produkter, du skal købe, når du foretager dit valg af elektronik.

1. Smartphone

Nogle af de største spillere på markedet for smartphones er Samsung og Apple. Og i 2020 har de begge lanceret nye modeller, nemlig henholdsvis Samsung Galaxy S20/S20 Pro og iPhone 12/iPhone 12 Mini. Den nye iPhone er klar til 5G, og den har 12 MP kamera både front og bag, og S20’eren har en utrolig høj opløsning i skærmen. Derudover har OnePlus lanceret deres model 8T i løbet af efteråret 2020, der også er et godt bud på en ny telefon til Android-brugere.

2. Spillekonsol

Når du skal lave et nyt valg af elektronik, er du måske interesseret i en ny spillekonsol. Selvom Nintendo Switch har været på markedet i et stykke tid, er den stadig et populært valg, og du kan næsten ikke have undgået at høre om spilhits som Animal Crossing: New Horizons og The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Men der er hele to spilgiganter på vej med spilkonsoller i efteråret 2020, nemlig den længe ventede PlayStation 5 og de kraftfulde Xbox Series X og Xbox Series S.

3. Smartwatch

Et oplagt valg af elektronik i 2020 er at investere i et smartwatch, og også her er både Samsung og Apple helt fremme i fronten, når det kommer til de bedste modeller. Samsung har deres Samsung Galaxy Watch 3, der er det bedste valg for Android-brugere, og Apple har Apple Watch som en stærk model på markedet for iPhone-brugere. Men også FitBit har flere modeller, der kan være med, og det kan altså også være en mulighed til dit næste valg af elektronik.

4. Tablet

Der har været tablets på markedet i Danmark længe nu, og de forsvinder ikke lige foreløbig, så derfor er en tablet også et godt bud til valg af elektronik. Afhængigt af om du er til Apple eller Android, er der flere forskellige modeller at vælge imellem, men igen er det Apple og Samsung, der er helt fremme i kategorien. Ifølge CNN er den bedste all-round tablet iPad generation 8, mens den bedste tablet til Android-brugere er Samsungs Galaxy Tab S7.

5. Andre gadgets

Der er selvfølgelig også masser af andre kategorier til dit næste valg af elektronik. Et næsten uundværligt stykke elektronik nu er et par trådløse in-ear høretelefoner, for eksempel Apples AirPods eller Jabra Elite 75t Active. Derudover er der masser af Bluetooth-højttalere på markedet, og New York Times har lavet en test af de bedste, hvor blandt andet Ultimate Ears WONDERBOOM 2 og JBL Xtreme 2 er gode valg i 2020.