Hus / Have Redaktionen  

Smart opbevaring: 4 forslag til smart og praktisk opbevaring

En travl hverdag med arbejde, studie, børn, eller hvad du ellers har i dit liv, kan hurtigt skabe uorden i et hjem, så der i løbet af ugen ligger ting og sager og flyder over det hele. Og er der ikke helt styr på opbevaringen, er der endnu større risiko for sådan et scenarie. Men du kan sagtens finde opbevaring, der både er smart og praktisk, og det får du 4 forslag til her.

1. Lav lækker opbevaring i trækasser

Opbevaring må gerne både se eksklusivt ud og være en praktisk løsning på samme tid, og faktisk findes der rigtig mange måder at lave opbevaring på, der også kan passe ind i et moderne dansk hjem. For eksempel har Skagerak lavet forskellige størrelser af trækassen Dania box, så du kan stable dem, sætte dem ind på reoler eller lignende, afhængigt af hvad du har brug for.

2. Indret dine reoler med sammenklappelige plastikkasser

Det er sikkert ikke gået din næse forbi, at det er populært med sammenklappelige plastikkasser i forskellige størrelser til opbevaring i hjemmet. Du kan blandt andet bruge kasserne til at stille ind på reoler, hvor de vil se rigtig dekorative ud, især hvis du vælger dem i pastelfarver. Du kan også bruge kasserne i skabe og skuffer for at skabe orden i for eksempel sokker og undertøj eller andre småting i køkkenet eller andre steder i huset. Hay har lavet disse plastikkasser, der går under navnet Colour Kasse, og du kan finde de smarte opbevaringskasser hos TrendyLiving.

3. Hæng tøjet op på bøjlestænger

Opbevaring af tøj kan gøres nemt ved at sætte et skab op, og så er det af vejen. Men noget tøj kan godt hænge fremme, og det kan gøres på en rigtig flot måde ved for eksempel at bruge bøjlestænger. Nordic Function har lavet en virkelig smuk bøjlestang ved navn Add more, og den kan fås i flere forskellige farver, så du kan vælge den model, der passer bedst ind i dit hjem – uanset om du for eksempel er til messing/guld eller sort. Du kan finde bøjlestangen på trendyliving.dk, hvor du også får prisgaranti, så du er sikker på at få din nye løsning til opbevaring af tøj til den bedst mulige pris.

4. Gem vasketøjet af vejen i en smart vaskepose

Når du har taget tøjet ned fra din bøjlestang og har gået med det en hel dag, så kan det trænge til en tur i vaskemaskinen. Men i langt de fleste tilfælde skal det en tur forbi vaskekurven først, og det kan være svært at finde en løsning til opbevaring af vasketøj, der ser pæn ud. Hos TrendyLiving kan du finde vaskeposer i forskellige materialer og mønstre, der kan gøre det lidt pænere at gemme vasketøjet af vejen. Du kan for eksempel finde vasketøjsposer fra House Doctor eller vasketøjskurve fra OYOY.

Der er altså masser af muligheder for smuk opbevaring i det moderne hjem, så du ikke skal gå rundt i kaos altid.