Hobby Redaktionen 11. januar 2021

Privatleasing: Er det svaret på dine bil-bønner?

Går du og drømmer om en helt særlig bil, men kan du ikke overskue dyre billån eller udsigten til at skulle spinke og spare de næste mange år for at opnå din drømme? Så kan du måske få gavn af privatleasing. Der findes flere modeller, så du kan vælge den type privatleasing, der passer dig bedst, og du kan blive meget klogere på det lige her.

Find din drømmebil med privatleasing

Det kan være en stor udskrivning at købe bil, og vil du gerne skifte den ud efter et par år, er der mange usikkerheder i forhold til, hvor meget bilen er værd, når du er færdig med at køre i den, og hvor mange penge den kommer til at koste dig i værkstedsregninger med mere. Men privatleasing giver dig mulighed for at spare penge på den dyre registreringsafgift samt meget mere, så du kan finde din drømmebil og have råd til den. Hos Agilease kan du lease let brugte premiumbiler, og du kan helt sikkert også finde den bil, du drømmer allermest om at have stående i indkørslen eller garagen. Du kan se udvalget på agilease.dk.

Privatleasing giver overblik over økonomien

Der findes flere forskellige former for privatleasing, og afhængigt af hvilken type du vælger, kan du danne dig et godt overblik over din økonomi i den tid, du har bilen. Med operationel leasing betaler du et fast månedligt beløb, der hos Agilease også dækker service, reparationer, lånebil ved værkstedsbesøg samt meget mere. Du skal altså ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til dyre værkstedsregninger eller lignende, for der er taget hånd om det på forhånd gennem det beløb, du betaler hver måned. Det betyder også, at du kan lægge et skarpt budget, og på den måde bliver det også nemmere for dig at finde ud af, om du kan få råd til drømmebilen.

Vælg den model, der passer dig bedst

Udover operationel leasing findes der også andre typer privatleasing. Du kan for eksempel vælge finansiel leasing, hvor du også betaler et fast månedligt beløb, men det svarer mest til at betale af på bilen. Med denne type privatleasing skal du selv sørge for udgifterne til reparationer, service osv., og du skal enten selv købe bilen, når leasingaftalen er slut, eller også skal du selv sørge for at sælge den videre. Med andre ord hæfter du selv for værdien af bilen, når leasingaftalen er slut.

Vil du kunne skifte mellem biler efter sæson, findes der sæsonleasing. Med den type privatleasing kan du vælge at køre i en sporty cabriolet om sommeren og skifte til en praktisk firhjulstrækker om vinteren, og du betaler kun for den af bilerne, du bruger i sæsonen.

Du kan også vælge splitleasing, hvor du deler leasingaftalen med din arbejdsgiver, så bilen kan bruges både privat og til erhverv.

Der er altså mange fordele ved at vælge privatleasing, og vil du også finde svaret på dine bil-bønner ad denne vej, så kom i gang med privatleasing her.