Hus / Have Redaktionen 11. januar 2021

Nordicmaling: Leverer malingen til ethvert malerprojekt

Skal det nye år stå på renoveringsprojekter i hjemmet for dit vedkommende? Så kan du finde al den maling, du skal bruge, hos Nordicmaling. De leverer nemlig alle typer maling, så du kan pifte en væg op i hjemmet eller give træværket en overhaling. Læs mere om dine muligheder her.

Vælg den rette maling til dit projekt

Der findes mange forskellige typer maling, og derfor er det også vigtigt, at du husker at vælge den helt rigtige form for maling, når du skal påbegynde et nyt projekt i hjemmet. Skal du for eksempel male træværk, så er det vigtigt, at du vælger en god træbeskyttelse, der sørger for, at dit træværk kan holde længe og ikke bliver angrebet af råd eller lignende. Skal du derimod male en væg i huset, skal du vælge en form for maling til vægge, der har den rette glans, der matcher det rum, du skal male. Et badeværelse skal for eksempel have en højere glans end for eksempel væggene i et soveværelse. En højere glans gør også, at det er lettere at rengøre væggen, hvis den bliver beskidt. Se flere former for vægmaling her.

Der findes også typer af maling, der kan give et særligt udtryk til en væg eller et rum. For eksempel kan du med DETALE CPH (tidligere kendt som KABE) skabe smukke vægge i alskens farver og få et helt unikt udtryk i rummet.

Nordicmaling leverer alle typer maling

Uanset hvilket projekt du står over for, kan Nordicmaling hjælpe dig med den maling, du har brug for. På deres side nordicmaling.dk kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige typer maling, som for eksempel træbeskyttelse, vægmaling, facademaling, vinduesmaling, tagmaling, loftmaling og meget, meget mere.

Hos Nordicmaling finder du Danmarks billigste maling, og der er ovenikøbet prisgaranti, så du er sikker på, at du får den bedste pris, når du vælger din maling hos Nordicmaling. Du får også hurtig levering, da de kan levere i løbet af 1-3 dage, så du hurtigere kan komme i gang med dine projekter.

Maling er en nem måde at forny hjemmet på

Ind imellem kan det være rart, at der sker noget nyt i hjemmet, og hvis du gerne vil undgå at skulle investere i en helt ny indretning i flere rum eller skulle betale store summer for en kæmpe renovering, så kan en klat maling gøre underværker for at skabe en ny stemning i dit hjem. For eksempel kan du live spisestuen op ved at male en enkelt væg i en fiks farve, eller du kan give facaden på dit hus nyt liv ved enten at male murene eller vinduerne.

Hos Nordicmaling finder du et bredt udvalg af forskellige farver, så du kan helt sikkert finde en farve, der falder i din smag og passer til dit hjem og din stil. På nordicmaling.dk kan du se hele udvalget, og du kan også læse mere om de forskellige typer maling, så du kan finde den, der passer til dit projekt.