Hobby Redaktionen  

Hvilken elcykel er bedst? Læs årets elcykel test

Vil du også gøre hverdagens transport nemmere med en elcykel, men er du usikker på, hvilken cykel der er bedst til dine behov, og hvilken cykel der generelt er bedst? Så kan du få svaret her. Boxbike.dk har nemlig lavet en elcykel test, så du kan købe din nye cykel på et velfunderet grundlag.

Elcykler til alle behov

Hos Boxbike.dk har de lavet en elcykel test, hvor de har testet cykler til mange forskellige behov. Cyklerne har fået en score på en skala fra 1 til 5 stjerner, og på den måde kan du altså let finde ud af, hvilken af dem der er den bedste, i forhold til hvad du har brug for.

Er du for eksempel til en praktisk og let cykel, så har modellen Strømstad flex fået hele 5 stjerner i denne elcykel test. Det er en foldbar model, der er super let at have med, hvis du for eksempel pendler eller gerne vil kunne tage cyklen med på ferie, når du kører Danmark eller Europa rundt i campingvogn. Når den foldes, fylder den kun 1/3 af, hvad en normal cykel fylder. Men selvom den er lille og praktisk, er det stadig en elcykel, der kan få dig fra A til B uden for meget sved på panden.

Leder du i stedet efter en cykel, der kan hjælpe dig med at sætte børnene af i skole og samtidig have plads nok til at hente dagligvarer med hjem efter arbejde, så har elladcyklen Strømstad plus4 også fået 5 stjerner i denne elcykel test. Med en elladcykel får du et bæredygtigt alternativ til bilen, hvis du for eksempel bor i en storby. Denne model er praktisk indrettet med hele to bænke i ladet, så der er masser af siddeplads til hele fire børn.

Udskift bilturen med en elcykel

I Boxbike.dk’s elcykel test har de også givet 5 stjerner til en model, der hedder Strømstad uni. Det er en model, der er særligt oplagt til dig, hvis du gerne vil skifte den daglige biltransport til arbejdet ud med en frisk cykeltur, men du stadig gerne vil komme frem til job og samtidig undgå at være helt svedig fra turen. Modellen har en kraftfuld elmotor, der helt sikkert kan hjælpe dig fremad på cykelstierne, mens du stadig får den daglige motion.

Læs den store elcykel test

I Boxbike.dk’s elcykel test er der også testet flere cykler end de tre modeller, der er nævnt her, og hvis du er nysgerrig på, hvordan det er gået med de andre cykler i testen, så se Boxbike.dk’s elcykel test her. Du kan også læse om, hvordan du kan omdanne en hvilken som helst cykel til en elcykel, samt læse grundige anmeldelser af alle cyklerne i denne elcykel test.

På Boxbike.dk kan du selvfølgelig også finde et bredt udvalg af forskellige elcykler, og du kan blandt andet finde de bedste modeller fra denne elcykel test, så du hurtigt kan hoppe på dit næste miljøvenlige transportmiddel.