Hus / Have Redaktionen  

For varmt eller for koldt i hjemmet? Panasonic har løsningen

Varmepumper er de seneste år blevet uhyre populære herhjemme, hvilket der selvfølgelig er rigtigt gode grunde til. For hvem kunne ikke tænke sig en miljøvenlig energikilde, der samtidigt er i stand til at spare husstanden et betragteligt beløb på varmeregningen hvert eneste år? Når dette så er sagt, så bør du dog ikke gå på kompromis med kvaliteten når du investerer i din nye varmepumpe. Gå i stedet efter god kvalitet fra et anerkendt mærke. Du skal med andre ord gå efter en Panasonic varmepumpe, der i dag kan fås både som luft til luft eller luft til vand. Læs derfor videre her, og se hvorfor din nye varmepumpe bør have et Panasonic mærke på sig.

1. En billig opvarmningskilde

Panasonic varmepumper hører til nogle af de varmepumper med den højeste SCOP-værdi på markedet i dag. SCOP-tallet hos Panasonic ligger et sted mellem 4,1-6,2, hvilket vil sige at du kan opleve op til 6 gange mindre forbrug end ved traditionel elvarme. Og dette er der bestemt ikke mange andre varmepumper, der kan måle sig med.

2. Nanoe-X teknologi

Panasonics nye nanoe™ X teknologi tager naturens gode luft med indenfor for at sikre renere og bedre indeklima.

En varmepumpe med nanoe™-teknologi renser luften i rummet i dit hjem, hvor den er placeret. Panasonic har, som branchens første, en aircondition-enhed, der er blevet testet med teknologien nanoe™ X for Covid-19 i et testkammer, der er særdeles effektiv mod visse bakterier og vira.

Med nanoe™ X teknologien, der er indbygget i Etherea indendørsenheden, frigives hele 4,8 milliarder hydroxylradikaler pr. sekund. Hydroxylradikaler kaldes populært for ’vaskemidler i atmosfæren’. Med disse naturlige rengøringsstoffer hæmmes forekomsten af visse forurenende stoffer, vira og bakterier.

nanoe™ X renser både hårde overflader, tætvævet stof såsom gardiner, møbler og gulvtæpper og naturligvis den luft, vi indånder. Samtidig får du en energieffektiv varme- og køleløsninger.

Så mærker du eller en i din familie, når der er pollen i luften, er en luftrensende varmepumpe er meget gavnlig i pollensæsonen, da den kan hæmme visse typer af pollen.

3. Ikke kun til vinterbrug

Selve navnet varmepumpe er en smule misvisende. En Panasonic varmepumpe kan nemlig mere end blot at forsyne din bolig med varme og varmt vand. En Panasonic varmepumpe er nemlig snarere et klimaanlæg, der faktisk også er i stand til at afkøle din bolig om sommeren. Du får altså ikke blot billig varme, men såmænd også lidt hårdt tiltrængt afkøling til de allervarmeste julidage med en Panasonic varmepumpe.

4. Fjernbetjening via din smartphone

Varmepumpens fjernbetjening er en anden stor fordel ved at vælge en Panasonic varmepumpe. Du vil nemlig nu være i stand til at kontrollere din varmepumpe direkte fra din mobiltelefon, laptop eller tablet – og på afstand. Det eneste der kræves er en internetforbindelse, og så selvfølgelig den handy app fra Panasonic – og du vil nu være i stand til at komme hjem til et varmt hus efter en kold cykeltur hjem fra arbejde.

5. En varmepumpe til ethvert behov

Sidst men ikke mindst, så vil du også kunne finde en Panasonic varmepumpe der passer til lige præcis dit behov og prisklasse. Fra de billigste modeller til knap 8000 kroner til de helt dyre til knap 60,000 kroner, så vil du med en Panasonic varmepumpe således altid være sikker på at finde en varmepumpe, hvor kvaliteten er 100% i orden. Klik her for at se det store udvalg af mange lækre Panasonic modeller, der rent faktisk kan fås til en relativt overkommelig pris.