Andet Redaktionen  

Einhell værktøj: 5 fordele ved det

Der findes rigtig mange forskellige typer værktøjer på markedet, og det kan være svært at vide, om du skal vælge den billige løsning eller den dyre løsning, og hvor høj kvalitet de forskellige mærker egentlig laver. Einhell er både værktøj til en god pris og i god kvalitet, og du kan her læse om 5 fordele ved det tyske mærke.

1. Einhell er tysk kvalitet

Når det kommer til mekanik, så har Tyskland altid været lig med kvalitet, og det gælder også værktøj. Einhell er tysk kvalitet, når det er bedst, og virksomheden har mere end 50 års erfaring med produktion af værktøj, der kan klare dine arbejdsopgaver. Derfor får du altså værktøj lavet med masser af ekspertviden og know-how, så du ved, at dit værktøj fra Einhell fungerer.

2. Du får værktøj til konkurrencedygtige priser

Udover de mange års erfaring med at producere kvalitetsværktøj, laver Einhell også værktøj til konkurrencedygtige priser, så du ikke behøver at betale overpris for dit værktøj. Skal du lave gør-det-selv projekter i hjemmet, eller mangler du noget til haven, så kan det hurtigt blive dyrt, hvis du gerne vil have dit eget værktøj. Men med Einhell kan du komme meget længere på dit budget.

3. Sortimentet er bredt hos Einhell

Står du og skal bruge masser af værktøj af forskellig karakter, så kan Einhell levere lidt af hvert. De har nemlig et bredt sortiment, der både dækker over boremaskiner, buskryddere, geringssave, kompressorer, luftpistoler og meget, meget mere. Du kan altså finde langt de fleste typer værktøj i Einhells sortiment.

4. Brug et enkelt batteri til flere typer Einhell værktøj

Einhell har lavet et batterisystem, der gør, at du kan bruge det samme batteri til 20 forskellige typer værktøj. På den måde kan du let skifte mellem dit værktøj, uden at du behøver at oplade 5 forskellige batterier. Du oplader bare dit ene batteri, og så kan du skifte det over i et andet stykke værktøj undervejs, hvis det bliver nødvendigt.

5. Kom nemt i mål med gør-det-selv med Einhell

Einhell beskriver sig selv som en virksomhed, der står for frihed, enkelthed og sikkerhed. Det betyder også, at du nemt kan komme i mål med gør-det-selv projekter i hjemmet, fordi du kan stole på dit værktøj. Det samme gælder selvfølgelig for de redskaber fra Einhell, der er lavet til at arbejde i haven. Det store sortiment fra Einhell gør det også nemmere at få lavet ting i hjemmet grundigt og pænt.

Vil du udvide din samling af værktøj, så kan du finde Einhell her fra ShobDK.dk. De har masser af forskelligt værktøj til stort set alle formål, og du kan selv vælge om værktøjet skal leveres direkte til din dør, eller om du vil hente det i en pakkeshop. På ShobDK.dk finder du også masser af andre produkter til boligen og haven, og har du brug for sikringsprodukter til sikring af døre og vinduer, så leverer ShobDK.dk også masser af forskellige løsninger, der kan passe til dit hjem.