Hobby Redaktionen  

E cigaret Guide: Hvilken E cigaret skal jeg vælge?

Er du ny i E cigaret verdenen, eller er du bare nysgerrig på at finde ud af, om du kan optimere din dampoplevelse, så kan det være, at du har overvejet, hvilken E cigaret du skal vælge som din næste. Der er rigtig mange forskellige at vælge imellem, og det kan være svært at finde rundt i, hvilken E cigaret der bedst matcher det, du har brug for. Læs med her, hvis du vil blive klogere på, hvilken E cigaret du skal vælge.

Vælg den E cigaret, der passer bedst til dine behov

Overordnet set findes der tre forskellige typer E cigaretter, og de kan alle sammen give forskellige oplevelser af at bruge en E cigaret. Den første type, du får præsenteret her, er også en type, der passer godt til nybegyndere. Det er det såkaldte pod system. Med et pod system skal du nemlig bare udskifte din pod, når du løber tør for E væske. Det er nemt at bruge, og du skal ikke bekymre dig om at spilde E væske, skifte coils eller noget andet. Den er desuden enormt kompakt, så den er let at have med.

Der findes også den type E cigaret, der kaldes box mod. Dette er en mere avanceret type E cigaret, der passer godt til erfarne brugere. Denne model er ofte noget større end for eksempel en E cigaret med pod system. Den kan indstilles på forskellige måder efter, hvor meget damp du gerne vil have. Du kan altså tilpasse din oplevelse fuldstændig efter dine egne præferencer, så du får den optimale nydelse, når du bruger din E cigaret.

Der er også den model, der hedder en AIO eller All In One. Sådan en model kan næsten beskrives som en blanding af de to andre. Her får du mulighed for at tilpasse din oplevelse med dampen, og du skal stadig selv fylde ny E væske på og udskifte coils indimellem, men denne model er også kompakt på samme måde som et pod system.

Find dit E cigaret kit

Er du helt nybegynder, kan du købe et E cigaret kit, som indeholder alt hvad du har brug for udover E væske. På den måde kan du komme godt og hurtigt fra start på den bedst mulige måde, så du får mest muligt ud af din E cigaret fra begyndelsen. Du kan finde et bredt udvalg af E cigaretter og kits hos easy to smoke, hvor du selvfølgelig også kan finde et bredt udvalg af E væske med forskellige smagsvarianter, så du kan prøve lidt forskelligt og finde den smag, der passer bedst til dig. På easy-to-smoke.dk kan du også finde ekstra coils, så du ikke pludselig står og mangler dem, når du skal skifte.

Er du klar til at finde din E cigaret, så køb din her hos easy to smoke, hvor du finder masser af forskellige E cigaretter, der passer til mange forskellige behov, og der er helt sikkert også en, der matcher dig.