Erhverv Redaktionen  

Butiksindretning: 5 tips til at øge salget med butiksindretning

Når det kommer til detailhandel, så er det absolut vigtigste naturligvis at få så mange kunder ind igennem butiksdøren som overhovedet muligt. Og når man først har lokket en kunde indenfor, så handler det nu om at få dem til at købet et af dine produkter. For at opnå dette mål, så vil din butiksindretning spille en afgørende rolle – og skal derfor tages særdeles alvorligt. Af denne grund får du her 5 tips til at forøge dit salg med god gammeldags butiksindretning.

1. Placer et mindeværdigt butiksskilt udenfor

Ethvert butikssalg starter som bekendt allerede inden kunden i det hele taget er trådt ind i butikken. Det allerførste du skal gøre er derfor at placere et flot skilt udenfor til alle de forbipasserende potentielle kunder. Skilte er nemlig i stand til på overbevisende vis, at vise lige præcis hvad du har at byde på som butik. Så sørg derfor endelig for at skiltet udenfor er flot. Og den gode nyhed er, at der i dag findes en lang række flotte gadeskilte at vælge imellem. Vælg f.eks. mellem gadeskilte med betonfod, Windtalkers (skilte der bøjer sig med de ofte hårde danske vinde) eller oven i købet et flot LED-gadeskilt med lys.

2. Lav et fantastisk butiksvindue

Det næste tip til at forøge dit salg handler stadigvæk om området udenfor butikken. Her tænkes der naturligvis på dit butiksvindue, der jo netop er en oplagt mulighed for at vise alle dine bedste produkter og kampagner frem til verden. Så find din mest kreative butiksmedarbejder, og gør han/hende ansvarlig for at dekorere dine butiksvinduer. Det er nemlig en indsats, der giver tifold tilbage i form af forøget salg.

3. Overvej et par flotte tavler

Selvom skilte er en særdeles effektiv måde at tiltrække nye kunder på, så er det dog ikke alle skilte der passer til din butiks profil og look. Hvis du ikke er meget for de moderne skilte, så kunne du f.eks. overveje at tage nogle kridt tavler i brug i stedet . Gammeldags skoletavler kan nemlig noget, som alle de andre tavler ikke kan. De kan nemlig tilføje en snert af nostalgi og personlighed til din butik, som måske ganske enkelt er mere passende – f.eks. hvis du ejer en restaurant eller garnbutik.

4. Flotte rammer indendørs

Hvis du har ekstra vægplads til overs efter alle hylder og varer er på plads, så bør du bestemt også overveje at hænge nogle flotte snap-rammer på dine vægge – f.eks. med de seneste tilbud. på denne måde vil dine kunder jo hele tiden blive mindet om dine gode tilbud og varer.

5. Dørmåtter med logo

Sidst men ikke mindst, så vil det bestemt ikke være en ringe idé at investere i nogle flotte dørmåtter med dit firmas navn eller logo på. Dette vil nemlig have en særdeles positiv virkning på dine kunder. Folk elsker nemlig brands, og ved f.eks. at have en stor dørmåtte med butikslogo ved din butiksdør, så vil dine kunder nu have langt mere tillid til din butik og ikke mindst alle de produkter du sælger.

Køb alt i skilte, tavler, rammer mv. online på display.dk.