Panter

Jeg får mange billige grin af Panter jeg har aldrig set en kat der kan se så søvnig ud, de første dage når jeg stod op kl.4,30- 5,00 kom han lidt efter hen i døren med meget små sprækker, i går lød der et raballer og en forskrækket mijaven og jeg ledte men kunne ikke finde ham, men langt om længe gav han lyd igen, han var i skabet under vasken jeg havde lige taget spanden ud så jeg kunne vaske gulve, i går lå han sig til at sove på sofaryggen ved Poul Erik og sov i flere timer, da han vågnede igen med meget små øjne kom han vaklende hen til mig højt mijavende som om det var min skyld han havde sovet så længe, og hvis jeg ville rejse mig fik jeg en klo. 

23-2

Panter er utrolig vi har Xhemilla på ferie og jeg var meget spændt på hvordan han ville tage en fremmed hund men de snuste til hinanden og var så ellers ligeglad Xhemilla er jo van til at vi har Kat.

20-2

Nu er Panter begyndt at udforske huset han har været i udestue i dag og det var meget interassant at jeg vaskede gulv.

17-2

Så har jeg købt Royal canin killinge tørfoder nu håber jeg han vil have det. 

13-2

Utrolig så hurtig at Panter har lært hundene at kende i går gav jeg ham sele og snor på og hundene kom ind og hilste på hvad han syntes var i orden, så nu er hundeburet fjernet igen, i aftes var han og 2 hunde sammen i stuen, så nu kan vi nok snart have alle hundene og Panter sammen.

11-2

Så blev hundeburet stillet op i stuen, og han fik transportburet sat derind til at gemme sig i, og hundene kom ind i stuen 1 af gangen men de var nærmest ligeglad, men det vare nok et stykke tid inden han vender sig til hundene.

10-2

I aftes kom Panter op på sofaen for at blive kælet med, først hos Poul Erik og siden hos mig og så gik turen ellers frem og tilbage og så fik han øje på hundene i køkkenet men de så farlige ud.

9-2

Panter er begyndt at tø op jeg var ellers bekymret for ham i går da han hverken ville spise eller drikke, men her til morgen miavede han og var hende ved lågen og kikke ud i køkkenet, og han har spist tun i tomat i nat og da jeg kælede med ham spant han juhu.

7-2 2014

Jeg har i dag været i Kolding og hente Panter køreturen hjem gik fin men det var en utryk kat der kom ud af kassen og nu et døgn efter gemmer han sig stadig men syntes det er i orden når jeg kæler med ham

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE